Grafisch

Zoals de bedrijfsnaam Argeos Authentics al verraadt, leveren wij hoofdzakelijk authentiek werk. Van beeldmerken tot interfaces en van fotobewerking tot illustraties, alles is mogelijk en in overleg met ons komt u tot een origineel concept waarmee uw organisatie of uzelf voor de dag kunt komen.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het grafisch ontwerpen, wat in het algemeen uitstekend en als bijzonder origineel wordt gewaardeerd. Onze werkwijze is erop gericht, om eerst goed te begrijpen waar uw organisatie voor staat. Uw wens en mening staat centraal in het ontwerp en waar nodig kunnen wij u desgewenst van advies voorzien, al dan niet vanuit een onverwacht gezichtspunt. Onze doelstelling is een authentiek produkt te ontwikkelen wat nauw aansluit op uw wensen en karakter.

Alle ontwerpen worden in vectortekeningen opgebouwd, zodat u ze voor allerlei toepassingen kunt gebruiken. Van kleine tot grote afmetingen, er zal geen sprake zijn van kwaliteitsverlies en de bestanden zijn in het algemeen licht verteerbaar, wat op zich weer voordelig is voor de inlaadtijd van uw internetpagina.

Ook de bewerking van foto's behoort tot ons aanbod. Evenals bij de hierboven beschreven werkwijze met betrekking illustraties en beeldmerken, proberen wij de authenticiteit van het beeldmateriaal te behouden of soms zelfs te vergroten.

Argeos Authentics
Basilica 11
6661 TT Elst (Gld)
t. 0481 - 840 527
m. 06 - 2042 8400